Langste mensen ter wereld

altos
Joélisson Fernandes da Silva (links) en José Cristóvão da Silva (rechts)

Brazilië doet het niet slecht in de ranking van de grootste mensen ter wereld. Er zitten twee Brazilianen in de top vijf van de langste kerels die er op onze planeet rondlopen: Joélisson Fernandes da Silva (23) uit Paraíba is 2,29m hoog, de andere heet José Cristóvão da Silva (24), woont in de staat Alagoas en meet welgeteld 2,25m. Beiden moeten het afleggen tegen Leonid Stadnyk uit Oekraíne met 2,57 m en de Chinezen Zhao Liang (2,46 m) en Bao Xishun (2,36 m). Ook op fysiek vlak zit het dus goed in de BRIC-landen. Zouden er dan geen grote pummels meer rond lopen in de USA of in Europa?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s